fbpx

Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public

14 noiembrie

ROPAT 2022

ROPAT este primul eveniment de anvergură dedicat Transportului Public din România.

4 motive pentru care nu poți lipsi
de la Ropat 2022

Ce găsiți la ROPAT 2022:
oportunități de business, schimb de idei cu liderii din industrie, reputație - vă consolidați brandul instituției, vă faceți noi prieteni și stabiliți parteneriate, vă dezvoltați rețeaua profesională, dar, mai ales, explorați viitorul.

Investiții

În perioada următoare sunt prevăzute cele mai mari investiții din Transportul Public în România - autobuze, metrou, tren, ride, ITS, etc.

Autobuze electrice

Toate programele de finanțare încurajează achiziția de autobuze electrice. Turda și Suceava sunt primele municipii din România cu transport public 100% electric.

Operatori de Transport

Toți cei care fac achiziții pentru Transportul Public din România într-un singur loc.

Platforma Industriei

Este platforma ideală pentru a lansa noi produse pe piață, pentru a genera noi parteneriate și clienți potențiali, pentru a vă extinde rețeaua de business și pentru a vă promova serviciile și produsele.

Concept

Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public include invitați de la cei mai INOVATIVI operatori de transport public – urban, feroviar, aerian și furnizori recunoscuți.
Conferința ROPAT se adresează parteneriatelor dintre sectorul public și privat pentru un transport public de calitate, cu reducerea accelerată a poluării, transparetizarea datelor publice, digitalizarea industriei și creșterea nivelului de mulțumire a călătorilor.
Ne concentrăm atenția asupra oportunităților, provocărilor și soluțiilor pentru realizarea unui transport durabil la nivel național.
ROPAT 2022 – conferință și eveniment de networking.
Conectăm investițiile autorităților publice cu cele mai bune soluții, produse și tehnologii!
Faceți cunoștință cu profesioniștii din industrie la Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public.
ROPAT 2022 se integrează perfect în mediul urban și rural modern și oferă un mod cu adevărat rafinat de a călători și de protejare a mediului. Trecerea la transportul electric se întâmplă chiar acum. Oare știm ce urmează?
ROPAT 2022 își propune să devină evenimentul reper al industriei pentru o modernizare rapidă a transportului public.
Cele mai bune soluții pentru mobilitatea integrată!

Sesiuni

Sesiuni plenare
Abordând unele dintre problemele de ultimă oră, legate de principalele subiecte ale Conferinței, Sesiunile Plenare vor avea invitați de nivel înalt din industrie, autorități publice și mediul academic. Acestea vor include și sesiunile de deschidere și de închidere, în cadrul cărora vor avea loc ceremoniile de premiere ROPAT 2022.

Sesiunile strategice ROPAT

Acestea se vor concentra pe domenii majore de intervenție și vor avea misiunea de-a transmite mesaje politice ale invitaților speciali și de-a răspunde la problemele critice ale Industriei Mobilității. Se va discuta despre investiții, despre cooperare și Parteneriatul Public Privat, dar și despre Strategia pentru o mobilitate durabilă și inteligentă și politica UE în domeniul cercetării și dezvoltării mobilității.
Sesiunile noastre urmăresc să stimuleze schimbul de know-how între reprezentanții industriei, cercetătorii și decidenții politici, abordând provocările majore pentru inovarea în domeniul transporturilor.

Sesiuni dedicate experților din Industria Mobilității și mediului Academic
Legat de temele conferinței, în cadrul acestor sesiuni experții își vor prezenta temele de cercetare și/sau aplicația în sectorul transporturilor, fie printr-o prezentare LIVE, fie sub forma unor materiale diseminate auditoriului (online, print, etc.).

Evenimente partenere
Acestea sunt organizate de unii dintre partenerii ARSC. Vă rugăm să verificați constant agenda pentru a vedea programul final.